torstai 1. maaliskuuta 2012

Sekalaista vol. 2?

Oliskin ollut aikaa kirjoitella, mutta en oo maanantain jälkeen poistunut kämpiltä juuri muualle kuin kirjastoon?!? Parissa asuntonäytössä käytiin, mutta siitä myöhemmin. Esseitäni siis olen tehnyt, juuri niitä jotka piti tehdä jo viime viikolla... : 3 skippasin kaikki luennot tältä viikolta että ehdin tehdä ne, tänään heräsin 6.30 jotta saan mantsan esseen valmiiksi puoleenpäivään mennessä, ja tuntia ennen deadlinea se sitten valmistui! Ja siihen jäi vielä kymmenen minsaa aikaa kun kävin sen (fyysisen kopion) palauttamassa. Sitten iski jo huoli että onko elektroninen kopio väärällä formaatilla ku ennen se ohjelma ei oo hyväksyny uusia Word-tiedostoja, vaan meni se vissiin. Ja 'similarity score' oli 20%, kyllä kurssin järkkääjä riemastuu. Tosin tuo oli ihan ihmeellinen ja vammainen essee koska siinä ei pitänyt tehdä mitään uutta, tiivistää vaan monen artikkelin asiat yhteen. Kaiken kaikkiaan tein 2500 sanaa 72 tunnissa, mihin oon kyllä järjettömän tyytyväinen, en sitten tiiä sietääkö tasoon olla tyytyväinen. Tai siihen varsinkaan, että nuo jäi noin myöhään vaikka ne piti tehdä paljon aiemmin. Mietin, että mitähän course organiser olis sanonu jos olisin kysyny lisäaikaa koska 'I've been busy being happy' :) Tehty mikä tehty! Mukavaa oli mennä illalla salille ja rentoutua sen jälkeen saunassa piiiiiitkään. Siellä alko remppa ennen joulua eikä päässyt saunomaan, mutta nyt se pukkari näyttää siltä niin kuin kylpylässä olisi, ja maksan mielelläni tämän reilut viisi puntaa kuussa salin jäsenmaksua.

sumuinen suihkuhuonekuva

Ja nyt takautuvasti tapahtumia viikonlopulta kun en oo ehtinyt postailemaan. Lauantaina lähdin mun bulgarialaisen kämppiksen kaverin synttäribileisiin, jossa suurin osa oli bulgarialaisia insinööriopiskelijoita :D oli siellä onneksi muutama tyyppi muualtakin, jotka tunsi olonsa ihan yhtä orvoksi siellä! Muuten oli taas suomalaisen pikkukaupungin kasvatille kaikkee ihmeteltävää, mm. keittiössä kaapin kokoinen karvainen mies lämmitti (itsetehtyä) ponua hellalla ja lisäsi siihen jotain juttuja josta valmisti shotteja. En uskaltanut maistaa, väitti kyllä kivenkovaan että se omaa rautaista ammattitaitoa jo toisessa sukupolvessa. Ja synttärisankarille oli järkätty yllätys kun sen tyttöystävä lensi Bulgariasta, tosi suloista! Lähdin suht aikaisin kotiin, myöhemmin oli kuulemma tullut ihmisiä ihan poliisia myöten paikalle ja sitten bileet oli siirtyny eri paikkaan. Tapasin muuten siellä ranskalaisen tyypin joka sano että tekee mulle rastat, näytti kuvia muista kenelle on tehny, vaikutti siltä että tietää mitä tekee. Muuten rastojen ottaminen maksais suunnilleen £200 ainaki mitä oon katsellu hintoja, ja se on kyllä järkyttävän paljon siitä että joku takuttaa sun tukan. Eikä näistä nyt kovin pitkiä rastoja vielä saakaan, mikä on mulle ok koska juurikasvun takuttaminen on helppoa itsekin. Tällä hetkellä mun hiukset kasvaa ihan järkyttävää vauhtia enkä tiedä ollenkaan mistä se johtuu.

perus kotibileet




Tommoset kiitos, tosin menee varmaan pari vuotta ennen kuin ne on noin pitkät. Kuva on jostain 'mens-hairstyles' tai vastaavasta. Itse otettuja kuvia on hyvin vähän, koska ne maisemien katselut on rajoittuneet ikkunasta ulos tuijotteluun täällä tai kirjastossa. Kotonakin keskittyminen on ollut ihan nollassa, aina on löytyny jotain huippua musaa mitä oon fiilistelly ja tanssinu itsekseni. Sitten oon tuumannu että joo menis vaikka kirjastoon. Tosin se kämppä käytiin etsimässä, loistava kolmen makkarin 'kattohuoneisto' neljännessä kerroksessa täysin uudella keittiöllä jonka ikkunasta näkyy linna muutaman sadan metrin päässä. Tiedä sitten mitä siitäkin tulee kun kämppis ei tiedä muuttaako Saksaan ensi syksyksi, tosin minun mielestä se olis täys idiootti. Tyypillä kolmas vuosi menossa täällä, eli melkein valmis tutkinto, ja muuttais Saksaan tyttöystävänsä luokse jonka kanssa on seurustellu 7kk. Ei näin. Älkää kertoko sille, kerron kyllä itse, tosin asettelen sanani vähän nätimmin. :) Tänään kävin myös erään kaverini ja hänen ranskalaisen kaverinsa kanssa syömässä, ihan vain koska tämä ranskalainen kuulemma oli halunnut tavata minut. Haha, jotenki vaan tosi outoa. Ei se siis täällä pelkästään sitä varten ollut vaan tyttöystäväänsä se oli katsomassa. Mutta mukava heppu oli, samoin hänen tyttöystävänsä. Hävetti vaan kun olin ihan hukassa näiden ranskalaisten kanssa, en minä voi millään muistaa että ne haluaa vaihtaa poskisuudelmat ja kaikkea.

Huomenna majoitan mun ensimmäisen couchsurffarin, se on 22-vuotias uusi-seelantilainen joka opettaa englantia Ranskassa. Tulee ehkä vuoden parhaaseen aikaan, huomenna nimittäin Netsky soittaa Bongossa. Sori taas te joille nimi ei sano mitään, se tekee loistavaa drum and bassia! Ennen sitä chillaillaan täällä tai toisen kaverin luona ja sitten pääsee pitkästä aikaa kunnolla tanssimaan! Huomenna kuitenkin pitäis malttaa vielä koulussa käydä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti