keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Ulkona

Ei tällä säällä voi olla sisällä! Paistaa ja on toooooosi lämmin, ainakin maaliskuun lopuksi.


Puistossa oli hengailijoita, kaljat oli korkattu ja blousoni ja grilliruoka tuoksui. Tietenkin pilvet lipuivat auringon eteen vartin sisään siitä kun olin ankkuroinut itseni penkille.


Nyt vasta huomasin että koko tämä rinne on täynnä kukkia, näyttää melko komealta tuolta alhaalta kuvattuna! Linna on siis suoraan tuossa takana. Pakko tulla järkkärin kanssa myöhemmin. Tämän illan istun ikkuna auki huoneeni sohvalla ja katselen miten ilta pimenee ja miten kesäiset tuoksut leijailee huoneeseen. Näin myös eilen lepakon saalistamassa tässä puiston kulmalla, en muista milloin viimeksi olen nähnyt!

4 kommenttia:

  1. Oo, toivottavasti muuallakin Briteissä näyttää tolta! Ylihuomenna pitäis lentää täältä loskan keskeltä sinne saarivaltion suuntaan :)

    VastaaPoista
  2. Mihin oot lentämässä? Loistavaa! :D taitaa englannin puolella olla vielä huomattavasti lämpimämpää kuin täällä :)

    VastaaPoista
  3. Lontooseen lennetään nyt ensin pariksi päiväksi, sitten matka jatkuu Chester/Liverpool akselille ystävän luo :) Oon tuijottanu säätiedotuksia aika haltioissani tänään, näyttää tooodella hyvältä ainakin viikonloppu ja alkuviikko (korkeimmillaan luvataan kahtakymmentä astetta!)

    VastaaPoista
  4. no joo hyvä tuuri kieltämättä :) sais lämmetä täällä pohjoisessakin ihan kunnolla. Hyvää reissua sulle! :)

    VastaaPoista