perjantai 9. maaliskuuta 2012

Birmingham

Keskiviikkoaamuna olin laiska opiskelija ja lähdin siskoni kanssa bussilla Birminghamiin. Pääsyynä oli Portico Quartetin keikka, jota joskus aiemmin hehkutinkin, mutta tietenkin oli kiinnostavaa nähdä lisää brittiläisiä suurkaupunkeja. Matkalla mentiin hienoista maisemista Skotlannin ja Pohjois-Englannin poikki, tässä muutamia otoksia tyylikkäästi lasin läpi:






Itse kaupunki oli tunnelmaltaan todella moderni, ja se oli oikein mukavaa vaihtelua Skotlannin historiallisten rakennusten jälkeen. Kaupungissa oli myös _todella_ paljon ulkomaalaisia (ei siis turisteja, vaan maahanmuuttajia), siihenkään ei Skotlannissa ole tottunut paitsi yliopistokampuksella.




Keikkapaikka

Keikka oli juuri niin hypnoottinen ja rentouttava kuin kuvittelinkin, tyypit totisesti osaavat asiansa. Harmi kun keikalla ei saanut kuvata, olisin halunnut kuvata videota HD:nä. Keikan jälkeen alkoi varsinainen seikkailuosuus, eli yöpaikan löytäminen. Olin etsinyt majapaikan etukäteen coachsurfersin kautta, ja hostina oli parikymppinen saksalainen vaihtari joka ei ilmoittanut kämppiksilleen ollenkaan, että sille on tulossa porukkaa nukkumaan olohuoneen sohville. Siinä sitten säikyteltiin porukkaa. Enpä ole pitkään aikaan nukkunut sohvalla takki peittona. Viileäkin meinasi olla.



Birminghamin yliopisto







Harmi, ettei Sebastianilla ollut kovin paljoa aikaa hengailla, mutta aamulla sentään saattoi meidät yliopistolle ja lähti luennolleen. Sitten oli edessä pitkä päivä kierrellen. Birminghamissa on enemmän kanaaleita kuin Venetsiassa, ja ne tietenkin piti käydä katsomassa. Kaupunki on kuulemma myös yksi Britannian parhaista shoppailupaikoista, ja se pitää ehdottomasti paikkansa, tuntui että keskusta oli pelkkää ostaria. Kaikki kuitenkin sanoivat, ettei siellä ole paljoakaan näkemistä ja että kaupunki on jollain tavalla sieluton. Voisin kuitenkin asua siellä, oli siellä mukava tunnelma. Viimeinen yö meni täpötäydessä, kuumassa ja haisevassa yöbussissa, ja aamukahdeksalta oltiin takaisin Edissä. Suuntasin aamupalan kautta kouluun, eikä ainakaan toistaiseksi väsytä kovin paljoa. Seuraavaksi luvassa chillailua hyvässä seurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti