perjantai 24. helmikuuta 2012

Kämpän metsästystä



Tuosta viimeisestä kappaleesta sivuhuomautuksena, että sen tekijä on 21v, se tekee trancea nimellä Mat Zo (ja on tämän hetken huomattavampia nimiä siinä genressä) ja sivuprojektina drum and bassia nimellä MRSA. Itsellä on synttärit muutaman viikon päästä ja selkeesti ikäkriisiä taas pukkaa ku eilen vahingossa löysin tiedon että tuo tyyppi on noin nuori ja saanut jo noin paljon aikaan. : D




Ollaan nyt kämppiksen kanssa metsästelty kämppää ensi syksyksi, olis tosi mukavaa varmistaa ens syksyn asumistilanne jo nyt. Näin aikaisessa vaiheessa on myös vielä tosi hulppeita kämppiä tarjolla, tänään käytiin katsoo yhtä (joka oli liian kaukana) ja enpä oo Suomessakaan nähny niin nättiä kerrostaloasuntoa :) kuvistakin näkyy että oli aika modernia asuinaluetta, asunnossakin oli kaksi kerrosta. Toinen kämppä (tai oikeestaan siinä rakennuksessa on kolme) on ihan keskustassa, minuuttien matka kaikkialle ja siinä olis vaan 9kk soppari, eli kesältä ei tarvis maksaa vuokraa, kuten useimmissa muissa joutuu. Siksi olisin valmis maksamaan enemmän, koska joka tapauksessa säästäisin reippaasti yli tonnin siinä ettei tarvi maksaa kesältä. Niistä kämpistä onkin sitten kiinnostunut 14 porukkaa, joten en pidä mahiksia kovin hyvinä. Mutta ens viikolla on sovittuna kymmenkunta näyttöä kämppiin, joista kaikkiin olisin tyytyväinen, joten eiköhän sieltä joku löydy.

soittakaa joku tuonne!



Tänään illalla olis 'avaruusbileet', saa nähdä jääkö menemättä koska ei ole aavistustakaan mitä laittaisin päälle. En oo muutenkaan koskaan ollut teemabileiden suuri ystävä, omasta tyylistä poikkeaminen on pahasti oman mukavuusalueen ulkopuolella. Ei tunnu edes perjantailta kun on koko viikon muutenkin istunut vain koneen ääressä, käynyt salilla, ruokaostoksilla ja jutellut kämppiksen kanssa (kolmas oli Tanskassa, palasi juuri äsken). Mutta kyllä tästäkin vielä loistava viikonloppu saadaan, hyvää viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

  1. SOITIN! Siella joku vanha tyyppi Yorkshiren aksentilla puhui paremmista elamantavoista ja jotain sanoi jeesuksesta. En oikein saanu selvaa kunnolla!

    VastaaPoista