sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Sekalaista vol. 3

Ensinnäkin, huomasin juuri äsken että Spotifyyn on tullut uusia hienoja sovelluksia (ainakin Briteissä), kuten eri genrejen radiokanavia, ja se on hyvä tapa löytää uutta musiikkia omasta suosikkigenrestään. Löysin myös eilen hyviä chill out -levyjä, suosikkini on kappale jossa kuuluu aaltojen pauhua ja nuotiotulen rätinää, ja sitä kuunnellessa itsensä on niin helppo kuvitella jonnekin kauas katselemaan kun aurinko laskee ulapan taa.

Viinipullon sain synttärilahjaksi.....
Eilen illalla oli sitten ne hyväntekeväisyys/synttäribileet. Bileissä oli mafiateema, joten aika tyylikkäästi pukeutunutta porukkaa oli paikalla, enkä tietenkään halunnut olla alipukeutunut. Meidän piti mennä kämppiksen kanssa sinne yhdeksältä, mutta lähdettiin vasta yhdeltätoista, kun sillä oli taas tyttöystäväongelmia, jonka takia lähtö viivästyi, kuten viimeksikin.




Tila oli todella hämyisä, ja myöskin oudossa paikassa, sillä sinne piti kiivetä paloportaita pitkin kunhan oli ohittanut portin johon piti laittaa numerokoodi. Mulle illan agendana oli päästä eroon tuosta viinipullosta, josta onnistuneesti jo juotin osan lahjan antajalle aiemmin tällä viikolla :D löysin erään tosi randomin tutun jonka muistin mantsan tutorialista viime syksyltä. Enpä ole kyynisempää ihmistä vielä tavannut, kaikki oli hänen mielestään ihan paskaa ja mantsankin hän oli vaihtanut taloustieteisiin koska 'I got so fucking bored in a week'. Ja kaikki hänen tuntemansa pankkialalla työskentelevät kuulemma käyttävät kokaiinia, mm. hänen kaverinsa vanhemmat, ja se kuuluu siihen hektiseen elämäntapaan. Tyyppi luultavasti myös ajelee Porschella kymmenen vuoden sisään puku päällä ja vetää itsekin kokkelia stressiinsä, mutta kummasti ilmainen viini silti maistui. Tietyissä piireissä näitä ihmisiä kutsutaan 'lokeiksi', haha. Hän odotti ystäväänsä saapuvaksi, ja yllätys oli suuri kun tämä ystävä saapui, sillä hän on myös eräs minunkin parhaista kavereistani täällä, eikä minulla ollut aavistustakaan että hänkin oli tulossa! Kaiken kaikkiaan ilta oli siis yllättävä ja viihdyttävä, bulgarialaiset osaavat järjestää juhlia. :)



Tänään suuntasin pitkälle kävelylle, itse asiassa kävin ostoksilla kaupungin toisella puolella. Siitä on muodostunut ehkä enemmänkin viikottainen tapa kuin tarpeellinen kauppareissu, mutta matkan varrella näkee kauniita maisemia ja tullessa valitsen yleensä aina eri reitin. Kummasti viimeisinä viikkoina sää on suosinut joka kerta. Tänäänkin pärjäsin ilman takkia. Taas kerran tuntui niin kovin kesäiseltä kun aurinko lämmitti, kukat kukkivat ja vastaleikattu nurmikko tuoksui. Seuraavaksi siirryn 'nautiskelemaan' kirjaston lämmöstä ja viimeisistä mantsan tehtävistäni. Mun viimeinen koe on muuten jo 8.5. ja sitten alkaa piiiiiiiiiiiiiitkä loma! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti