tiistai 20. maaliskuuta 2012

Rusko ja muuta

Rusko on brittiläinen dubstep-artisti, joka palasi vasta massiiviselta Amerikan kiertueelta ja esiintyi eilen Edissä. Viime brittikeikasta oli jo puoli vuotta, joten ymmärrettävästi herra oli aika innoissaan. Maanantai on aika hardcore klubbauspäivä, mutta minkäs teet. Tiesin, että sen setti alkaa vasta puoli kahdelta, joten nukuin ovelasti kymmenestä puoli yhteen ja lähdin siitä. Melkoiset olot oli siinä vaiheessa kun kello herätti, ja olin oikeastaan jo puolimatkassa menossa ennen kuin edes tajusin, että olen menossa. Kaupunki oli ihan tyhjä, autojakaan ei näkynyt kovin montaa liikkeellä, jos ei takseja lasketa niin varmasti alle viisi. Mutta klubi oli ihan täyteen ammuttu. Tuosta videostakin saa jopa selvää, koska strobot sattui välkkymään. Porukkaa oli niin paljon että ihmiset hyppäsi lavalle ja siitä äkkiä yleisön päälle crowd surffaamaan ennen kuin poket ehti saada ne kiinni.




Jostain syystä olin saanut päähäni, että käyn aamulla salilla ennen kouluun menoa ja niinpä heräsin puoli yhdeksältä. Kadutti kyllä lievästi siinä aamupalalla istuessa. Ja hävetti kyllä myös, että minä pystyn klubbaamaan maanantaisin kun koulussa on niin helppoa. Martin sanoi eilen iltapäivällä olleensa yli 27 tuntia putkeen hereillä koulutehtävänsä kimpussa. Oli kuulemma tietsikkalabrassa aamuyöstä ollut about kymmenen muutakin joilla näytöllä auki täsmälleen sama tehtävä. Insinööriopiskelijat!

en yleensä juo kahvia

random astia keittiössä, väsyneiden aivojen mielestä hyvin jännä

 En tiedä mitä tuo mietelause tekee meidän taululla, mutta se on aika diippi kunhan tietää sen kontekstin. Tuo on sitaatti Aldous Huxleylta, joka uskoo että jokainen ihminen kykenee muistamaan kaiken koskaan kokemansa, jos aivojen suodatin lakkaisi toimimasta. Suodattimen tehtävänä on poistaa turhan informaation saapuminen tajuntaan, ja esimerkiksi autistisilla tämä suodatin ei toimi kunnolla. Herra uskoi, että psykedeeleillä voidaan vaimentaa sen toimintaa, ja oli ennen haastattelua nauttinut meskaliinia jotta voisi kertoa eri objekteista kuten ne sitten laajentuneessa mielentilassaan näkee ja kokee. Toinen sitaatti Wikipediasta: 'All is in all—that All is actually each. This is as near, I take it, as a finite mind can ever come to 'perceiving everything that is happening everywhere in the universe.' Teoriassahan aivoihin mahtuu enemmän muistoja kuin maailmankaikkeudessa on atomeita, en tosin ole koskaan ymmärtänyt miten se on päätelty, joten olen vähän skeptinen. Mutta kuulostaa hienolta. Katosipa tämänkin postauksen punainen lanka kivasti, laitan väsymyksen piikkiin, kiitän ja kuittaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti