lauantai 18. helmikuuta 2012

Kuulumisia

Ensi viikolla on 'Innovative Learning Week', eli toisin sanoen vapaaviikko. Jos olisin aiemmin älynnyt, että kukaan ei välitä osallistutko mihinkään aktiviteetteihin, olisin lähtenyt kotiin viikoksi, kuten iso osa opiskelijoista näyttää tehneen muutenkin. Kuulin, että sosiologian opiskelijoille järjestetään kiertoajelu Edinburghin köyhille alueille, mitä v****a? Onko aika elitististä. Ihan niinku jonnekin eläintarhaan mentäis ihmettelemään, 'kato äiti, tuolla on köyhiä, näyttääpä ne hassuilta!'



Huone on lopulta asumiskelpoisen näköinen. Jotenkin sinne vaan mahtui ~100 kiloa tavaraa, näyttää vieläpä yllättävän tyhjältä, kun miettii että viime muuttokuorman jälkeen puolet lattiasta oli laukkujen ja säkkien alla. Oikein kodikkaalta tuntuu, värimaailmakin on omanlainen eli luonnonläheinen. En tiedä oonko tuonut tänne huonoa karmaa, kun viime viikolla hajosi vessa ja tällä viikolla boileri. Oli kämppä suhteellisen viileänä sen yön jälkeen. Nopeastipa ne tultiin korjaamaan, mutta silti pisti miettimään että joka viikkoko täällä jotain pasahtaa. Toivottavasti ei sentään.



Näillä kuvilla on väliä 15min. Salilta lähtiessä ei näkynyt pilviä, vähän ennen kämppää tuli lunta vaakatasossa niin ettei maisemaa erottanut ja siitä vartti eikä taaskaan näkynyt pilviä missään. Uskomatonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti