sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Siivouspäivä

Lupasin siis, että esseeasiat jää ens viikolle, joten tänään oli aikaa keskittyä toiseen asiaan, joka todella vaati huomiota. Nimittäin tämän kämpän siivous. Aamusta tosin kävin siivoamassa vanhan kämpän ja jätin avaimet ja yhteystietoni sinne, huomenna tekevät siis inventaarion ja lopputarkistuksen siellä.

liekö tuleva asunto siinä


Sitten olikin vuoro pistää meidän keittiö uuteen uskoon täällä. Keittolevyjen ympärillä oli monen sentin tumma kerros, pöytiä ei ollut pyyhitty en edes halua tietää miten pitkään aikaan, ja lattialta löytyi kuivaneita kurkun palasia ja kaikkia tummia möykkyjä jotka oli jämähtäneet tiukasti kiinni. Toinen kämppis ei siivoa juuri koskaan, jos kokatessa jotain tippuu levyille niin sen annetaan palaa kiinni. Toinen sentään siirtelee tämän toisen tiskit aina siistimpään järjestykseen pois tieltä. Eilen se sai kuitenkin siivousvimman, tuumasi että kun kerran ensi viikko on vapaa enkä aio tehdä mitään, on parempi että on edes puhdas huone missä löysäillä. Se sitten siivosi koko eilisen päivän omaa huonettaan, viime kerrasta oli kuulemma kolme kuukautta! Ja lupasi siivota vessan tänään. Joten ei edes tullut olo että yksin tekisin kaiken täällä, joten eikun tuumasta toimeen itsekin. Pari tuntia siinä sitten meni mopatessa ja hinkatessa. Ei ole kuulemma koskaan näyttänyt keittiö noin siistiltä :) onpa kerrankin olo, että jotain on saatu aikaan. Nuo kuvat kävin napsimassa päivällä, mukavan lämmin kevätpäivä oli tänään! Josko sitä sitten loppuillan rentoutuisi. Hyvää alkavaa viikkoa itse kullekin!

keväääät! <3

4 kommenttia:

  1. Oho onpas siellä keväisen näköstä! :) Ja täällä vaan tupruttaa lunta...

    VastaaPoista
  2. kyllä se kevät sinnekin koittaa! kohtahan tässä on jo maaliskuu :) itsellä on välillä ikävä niitä kirkkaita talvipäiviä mitä meillä pohjoisessa on, kun hanget hohtaa auringossa ja aurinko lämmittää jo naamaa kun käy ulkona :)

    VastaaPoista
  3. Itseasiassa just kun pääsin viime yönä ton kommentin kirjottamasta, niin tänään täällä onkin ihana auringonpaiste ollu koko päivän! Just vähän tollanen ilma, kun kuvailit :)

    VastaaPoista
  4. Nice! :) kevättalvi on mieletöntä aikaa, kevät lähestyy ja päivät pitenee ja tuntuu että taas on yksi talvi selätettynä! :)

    VastaaPoista