maanantai 30. tammikuuta 2012

Toinen randompäivitys

Enpä tiedä miten näitä edes otsikoisi, kun punainen lanka puuttuu. :) ehkä päiväkirjamaisesti? Eli tässä mitä tapahtui 29.-30.1.

Ihan ensimmäisenä mahtava kuva Riemurasiasta. Sai minut hyvälle tuulelle! Veikeitä elukoita.


Ja asiaan! Tai ennen sitä haluan vielä leijua että eilen treenin lopuksi pumppasin pari sarjaa kymppejä reidenojennuskoneen koko pakalla (114kg). Kenellekään se ei varmaan sano yhtään mitään mutta itse leijuin sillä itselleni koko päivän, haha :D eilen illalla käväisin Whistle Binkiesissä erään kaverini kanssa istuskelemassa. Päivä kuin päivä, olkoonkin sunnuntai. Sattumalta tuli musakuviot puheeksi, ja tyyppi sanoi että hänellä on studio ja kaikki laitteet, mutta jonkun sellaisen hän tarvitsisi, jolta löytyy DJ-vehkeet ja sampleja, ja joka osaa soittaa bassoa (MINÄMINÄMINÄ). Pienimuotoisen musaprojektin kunniaksi sitten paiskattiin kättä, ja tämän viikon aikana olisi tarkoitus käydä studiolla jamittelemassa ja katsomassa millainen meidän yhteisestä visiosta muodostuu. Kuulemma kokeilevaa, hidastempoista ja lievästi stoner rock -tyyppistä musaa olisi tarkoitus tehdä.

Whistle Binkies
Tänään irrottelin julisteet seiniltä, mikä on tarkkaa puuhaa koska maali tarttuu helposti sinitarraan kiinni (?!?) ja seiniin jää sitten ruskeita koloja. Pari nostalgiakuvaa otin siinä samalla, onhan se hienoa muistaa miten ruma kokolattiamatto on joskus ollut!


Pakkasin valtavaan IKEAn säkkiin vaatteita ja roudasin ne uudelle kämpälleni ennen kuin menin ekalle tunnille. Olen vihannut paikkatietojärjestelmän käyttöä ihan alusta asti, eli jostain lukioajoilta, eikä tämäkään 'practical' ollut siinä mikään poikkeus. Mieletön yhteensattuma tosin, kun luokassa kiersi paperi johon kaikki laittoivat nimensä, ja huomasin että vieressäni istuva tyttö oli suomalainen. :D 'ai sä oot suomesta!'. Tutustuin myös paremmin erääseen puolalaiseen jonka kanssa olen kurssilla aiemmin jutellut, ja hän sanoi että käy kaveriporukkansa kanssa vaeltelemassa Edinburghin ympäristössä silloin tällöin, ja pitää huolen että ilmoittaa ensi kerralla, jotta pääsen mukaan. :)

Voitte uskoa että ihmisiä kiinnosti tuo läpikuultava pussi.

Uusi kotikatu
Jos vielä loppuun jotain biisejä. Nyt soi:


Ja tämän biisin tahtiin todella hidastempoista ja chilliä maanantai-iltaa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti