perjantai 13. tammikuuta 2012

Jännää

Damista tulon jälkeen ei ole tapahtunut yhtään mitään johtuen siitä, että palasin etuajassa lomilta, koska suurin osa tyypeistä on vielä muualla ja palaa vasta tänä viikonloppuna! Mutta eipä ole kyllä haitannutkaan, on mukava hengähtää ennen kuin maanantaina se on taas menoa sitten. Mielettömän kivat säät täällä kyllä on, pilvetöntä taivasta tarjoillaan jo toista päivää putkeen, piti ihan ottaa kookosmaidon hakureissulle kamera mukaan aamulla ja kuvailla. Paluumatkalla mukaan tarttui myös animea ja Calvin Kleinin bokserit, mutta ei siitä sen enempää, muotibloggaaminen tuntuu vähän vieraalta :D





Vaikka muuten ei ole tapahtunut mitään, pääni sisällä on ollut turhankin ruuhkaista. Huomisesta lähtien sitä ollaan ihan yksin täällä kun Anu palaa Suomeen, se on herättänyt kaikenlaisia ajatuksia epätoivosta ylpeyteen. Nyt sitten kaikki elämässäni täällä on uutta eikä mikään enää vanhaa. Toisaalta se on äärettömän mielenkiintoista, toisaalta vastuun määrä on valtava. Mutta onpa siitä muutkin selvinneet. Eikä mulla täällä mitään hätää ole!

Tämmöinen söpöliini tuli matkalla vastaan :3





Eli sikälikin oikeastaan ihan kivaa, ettei ole tapahtunut mitään sen ihmeellisempää, eiköhän tässä ehdi tapahtua yrittämättäkin vaikka mitä. Hauska nähdä mistä elämäntilanteesta sitä itsensä kesällä löytää. Tietty jatkuvuus on mukavaa, on jotain minkä tietää pysyvän, mutta toisaalta ilman yllättäviä tapahtumia elämä ei olisi mitään. "You are alive. Do something. The directive in life, the moral imperative was so uncomplicated. It could be expressed in single words, not complete sentences. It sounded like this: Look. Listen. Choose. Act." -Barbara Hall

2 kommenttia:

  1. Oi ihana kissa<3 ja ihania kuvia!

    Tota me kun tosiaan nyt muutetaan niin annan sen kaukkarin hyväntekeväisyyteen. Ei saada millään sitä muutettua meidän kanssa kun on hirveät kasat laatikoita ja hyväntekeväisyyskaupan tyyppi tulee hakemaan meiltä tavaroita huomenna niin annetaan sen kyytiin. Anteeks kauheesti ku menin lupailemaan! voin tästä korvauksena joskus vaikka tarjota pintin tai kahvin tai vihreän teen jos tiemme kohtaavat!

    VastaaPoista
  2. Joo eipä mitään, ymmärtäähän sen kun sen verran karmee oli tuo teidän muuttohässäkkä. :( hyvään tarkoitukseenpa se putki meni nytkin, ehkä sillä jonkun lapsen sais iloiseksi!

    VastaaPoista