lauantai 28. huhtikuuta 2012

Maailmanparannusta


Viimeiseen viikkoon en oikeastaan ole tehnyt mitään. Tässä on ollut pari päivää, kun en ole poistunut kotoa ollenkaan, lukenut vain artikkeleita ja kirjoja. Muuten olen käynyt vain salilla ja ruokaostoksilla. Rutiini on aika puuduttava, ja alkaa konekin jo nikoitella kun parhaimmillaan se on päällä 12h putkeen ja kovassa käytössä.

Eilen meillä kuitenkin oli todellinen visiointi-ilta kämppikseni Sebastianin kanssa. Sebastian on perustanut yrityksen, joka välittää käytettyjä koulukirjoja yliopiston sisällä nettisivujen kautta, ja hän halusi että kaikki se vähäinen tuotto laitetaan hyväntekeväisyyteen, joten hän 'palkkasi' minut, olen yrityksen 'charity manager' :D hän myös haluaisi, että sivuilta näkyisi konkreettisesti mihin rahat menevät, joten kävisin kuvaamassa mielenosoituksissa ja sen sellaisissa, infoaisin siitä sivuilla ja kirjoittaisin artikkeleita. Keskusteltiin myös maantieteestä ja politiikasta, hän oli todella fiiliksissä geopolitiikasta, sanoi että opiskelisi sitä paljon mieluummin. Hän myös patisti minua tekemään artikkeleita kriittisestä ja vihreästä näkökulmasta ja lähettämään niitä politiikanopiskelijoiden lehteen, se on kuulemma todella pulassa, koska lehdessä ei ole koskaan mitään uutta. Politiikanopiskelijat ovat kuulemma huonoja keskustelemaan ja ideoimaan. Political societyynkin pitäisi kuulemma liittyä ja hänen ultimaattinen visionsa oli, että olen kriittisen geopoliittiseksi muuttuneen lehden päätoimittaja ja societyn puheenjohtaja. Haha. Dream big. En niin välitä, mitä näille visioille tapahtuu, haaveilu on mukavaa. Kieltämättä näistä olisi apua unelma-ammattini eli seikkailija-valokuvaaja-kriittinen journalisti saavuttamisessa.

Keskustelu jatkui pitkälle tämän päivän puolelle. Aamulla nukuin myöhään ja heräsin pirteänä ja täynnä positiivista energiaa, lopulta ulkonakin paistoi aurinko, kävin salilla ja taas kerran ruokaostoksilla (unohdan aina jotain), tulin kotiin ja kuurasin keittiön ja oman huoneeni, Martin auttoi siivoamalla vessan. Huomenna hyvä ystäväni saapuu Suomesta muutamaksi päiväksi, vapuksi on luvassa mm. Ladyhawken keikka! Ja tietysti ne tentit.......... Joihin alankin ahkerasti lukemaan, kunhan teen ensin jotain ihanaa ruokaa. Sietämättömän hyvä fiilis, tällä hetkellä ei oikeastaan mikään voisi olla enää paremmin! Hyvää viikonloppua ihmiset. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti