torstai 29. joulukuuta 2011

Lomailua

Niin ikävää kuin olikin saapua vasta 23. päivä, Joulu oli silti oikein mukava. Nyt on tullut nähtyä paljon kavereita, ja ihan vain yleisesti ihmeteltyä sitä miksi tuntuu kuin ei olisi ollut poissa ollenkaan. Palatessa on luvassa aivan liikaa stressiä.



En tiedä onko täällä oikeasti tapahtunut muutoksia, mutta joka tapauksessa kaiken näkee uusin silmin. Monta kertaa on pitänyt kysyä 'oliko tuo talo tuossa ennen, näyttikö se tuolta' yms. Ja sitä kun luuli jo nähneensä kaiken täältä parissakymmenessä vuodessa. Aikakin kuluu ahdistavan nopeasti. Lähtöön on enää viikko, tuntuu että miten tässä ehtii tekemään puoliakaan siitä mitä on suunnitellut. Saati rentoutumaan. Luulin, että olisin tämän loman aikana nukkunut univelkani pois, mutta kyllähän sen arvasi, että ajatukset seuraavat perässä, missäpä niitä pakoon pääsisi. Ehkä matkalla jossain kaukana. Maksaisin mitä vain, jos saisin tyhjennettyä pääni ajatuksista.

Oudot fiilikset keskustassa, tutun mutta vieraan näköistä



Lunta täällä sentään on, ja siitä voin nautiskella tämän pari viikkoa, ehkä sen pidempää altistusta en haluaisikaan. Pakkasinkaan en ole tottunut, kyllä mun kämpässä vaan olis niin jäätävää jos Edissä olis näin kylmä :(

2 kommenttia:

  1. mulla on ihan sama fiilis et koko ajan ihmettelen, et oliko toi tossa ja tässä! apua! mut ihmeen hyvä fiilis olla takas kotona, tosin uusia reissuja jo suunnittelemassa maailmalle :) jospa sä pystyt lepäilemään nyt vielä ennenku palaat takas arkeen !

    VastaaPoista
  2. Tuo on niin ihana toi teijän kissa!!

    VastaaPoista