lauantai 15. lokakuuta 2011

Vihdoinkin

Hups! 10 päivää viime postauksesta on kyllä aika hävettävän pitkä aika, mutta on ollut kiireistä koulujuttujen kanssa. Tai ei niillä sinällään ole oikeasti kiire, kun takaraja kaikkiin paitsi yhteen esseeseen on vasta marraskuun lopulla, mutta ahdistun jos on paljon keskeneräisiä juttuja, siksi on kivempi tehdä ne heti alta pois. Ja kun tekee ne nyt niin niitä ehtii sitten vielä parannellakin ennen palautusta! Tässä jotain kuvia viimeisen kymmenen päivän ajalta ja vähän tarinoita niiden takaa:


Viime viikon lauantaina oltiin pelaamassa ultimatea vesisateessa, itse tosin olin enemmänkin hengessä mukana katsojan roolissa puiden alla sateenvarjon kanssa aika monen muun kanssa.


Taas kerran käytiin mun lempparipaikassa eli Royal Botanic Gardenissa, kohta oon oikeestaan tutkinu jo kaikki paikat siellä.


Ja tällä viikolla oli kaksikin leffailtaa, ensimmäisellä katsottiin Napapiirin sankarit, ja se tapahtuma veti aika paljon suomalaisia, joita ei yleensä näe ScandiSocin tapahtumissa! Myöhemmin katsottiin tsekkiläinen leffa nimeltä Otesanek, Anu postasikin siitä jo trailerin, oli kyllä tosi absurdi leffa ja sen huomasi muistakin, Kristian tuumasi että tämän unohtaminen vaatii tavallista enemmän kaljaa :D istuttiin Teviotissa sit loppuilta syömässä ja juomassa, eipä siellä kovin myöhään kukaan ollu kuitenkaan kun ihmisillä oli aikaiset herätykset perjantain luennoille.

Se perinteinen yks



Eilen illalla käytiin Valdekon luona virolaisten illanistujaisissa, täällä on kyllä tosi paljon virolaisia ja ne on tosi mukaviakin onneksi! Ja kaikki muutenkin on mukavia, tosin paikallisten kanssa en oikeestaan edes ole pahemmin jutellut. Joo mutta ensi kertaan, yritän sen verran jostain varastaa aikaa että onnistuisin postailemaan useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti