maanantai 28. marraskuuta 2011

Kylymä

Kotoisa tunnelma alkaa olla kun katsoo ulos: vettä vihmoo ja tuulee, ja tietenkin on masentavan pimeää ja katulamput loistaa oranssina. Van eipä tässä, ainahan voi haaveilla että pääsis jonnekin _todella_ kauas...


Edit: kaikilla ei näköjään näy tuo kuva, älkää siis ihmetelkö tyhjää valkeaa tilaa, siinä kuuluis olla jotain.

Ei jummi. Mutta täälläpä sitä ollaan, Luoteis-Euroopassa ja syysmyrskyjen armoilla! Mulla on välillä semmosia kuvia mitä Anu ei oo ehtiny vielä postaamaan, tosin onpa tässä muutama samakin. Tässä viikonlopulta jotain:

Old College on niin siisti, miks en opiskele lakia? Ai niin, siksi kun se ei kiinnosta. :)

Kirsikkapuu kukki vielä yliopiston puistossa

Joulumeininkejä Princes Street Gardenissa
Keskustaan on siis ilmestyny tommonen huvipuisto luistinratoineen. Aika hauska perinne, ja kaikkialla on niin kivat jouluvalot, ja Christmas Marketilla on iltaisin mieletön tunnelma kun ihmiset kiertelee erilaisen syötävän ja krääsän perässä.



Mieletön valo

Yks mun lempparikaduista, tosi kuvauksellinen. Ja illalla tosi hieno jouluvalaistuksessa.

Kävin eilen parin kaverin kanssa kuvaamassa Salisbury Cragsilla, se nousee tuossa kaupungin vieressä ja siitä on järkyttävän upeet näkymät. Tarkoitus oli kuvailla auringonlaskua, ja siinä onnistuttiin hyvin, vaikka tuuli oli ihan järkyttävän voimakas ja jäinen.

Tuolla siis käytiin
Ja sen takana on vielä Arthur's Seat, mutta se ei tarjoa yhtä hyvää kuvauspaikkaa kaupunkiin



Tämä on todella absurdi kuva, ranskalaisilla oli joku miehuuskoe meneillään, pelotti että ne tipahtaa ku tuuli niin puuskittaisesti.

Stefaninkin puolesta vähän pelotti

Siinäpä se on, Edinburgh koko komeudessaan

Dillon poseeraa

Ja siinä se akti mitä tänne tultiin alunperin kuvaamaan


Selvittiin kuitenkin hengissä, ja sen jälkeen Stefan halusi tehdä lasagnea, jossa ei pitänyt kuulemma mennä kauaa, mutta menikin sitten yli kaksi tuntia, hah. No hauskaa oli siitä huolimatta, Stefan ja Dillon piikittelee toisiaan koko ajan ja heittää tosi huonoa läppää toistensa kansallisuuksista, sai kyllä nauraa taas huolella.

Nyt on vaan tentteihin lukua enää tälle vuodelle, muutama viikko ja loppuu jo syyslukukausi. Se on hyvin jännä. Tuli nyt vähän kuvapainotteinen postaus, mutta siksipä minä kuvia otan, että niitä vois sitten näytelläkin. Postaisin useammin mutta on tuntunu siltä ettei oikein oo mitään sanottavaa, ei turhan postaamisessa ehkä oo mitään järkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti