sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

on ze beach

Vietin viimeiset 5 päivää Mustanmeren rannalla toisen kämppikseni vieraana, ja meno oli melko rentoa. Lähdettiin Sofiasta kaverini ja hänen tyttöystävänsä kanssa aamuyöllä ajelemaan, ja perillä oltiinkin juuri parhaaseen biitsiaikaan. Matkalla toki pysähdeltiin kuvailemaan maisemia ja verryttelemään aina välillä. On se Bulgaria kaunis!










värikäs merkki korvassa kertoo, että tämä lupsakka veijari on kulkukoira (niitä on tosi paljon, kuten myös kissoja)



esteettisesti varmasti eräs miellyttävimmistä kuvista, joita olen ottanut. ainakin omaa silmää hivelee. 



Varna on muutenkin tosi nätti (ja iso) kaupunki, joten kyseessä ei ole vain perus rantalomakohde, sellaiset on tylsiä.







Parin päivän rantabaareilun jälkeen suuntasimme Martinin isovanhempien huvilalle puolen tunnin matkan päähän Varnasta. Huvila oli vuorenrinteellä, partsilta oli merinäköala ja puutarhan kirsikkapuut notkuivat todella mehukkaita kirsikoita, vadelmiakin pääsi jo napsimaan suoraan pensaasta. Mielettömän runsaan päivällisen jälkeen oli mukava torkahtaa puutarhaan viltin alle, tuntui kuin olisi herännyt paratiisista.







Illaksi taas kiivettiin jonkun matkaa ylärinteeseen auringonlaskua ällistelemään:







Eilen matkustin junalla takaisin Sofiaan. Eeppisestä 8h matkasta kurkin pää ikkunasta ulkona varmasti ainakin puolet ajasta, sen verran monipuolista maisematarjontaa levittäytyi molemmin puolin. Plus, en usko, että kukaan selviytyisi hengissä näistä junamatkoista ilman avattavia ikkunoita.




muu






asuisin


Ai niin. Tulin Varnasta pari päivää ennen kavereitani, koska viime viikolla minulle tarjottiin töitä! Kävin kavereiden kanssa ulkoilmarockfestarilla (liekö edes sana), ja siellä hengaillessa nainen tuli luokseni puistossa ja sanoi, että he etsivät rastapäisiä, tatuoituja ja lävistettyjä henkilöitä malliksi TV-mainokseen, antoi käyntikorttinsa ja viime viikolla kävin koekuvauksissa. Kaikista kuvauksissa käyneistä hipeistä mainospätkän ohjaaja valitsi minut näyttelemään tähän mainokseen, ja huomenaamulla menen purkittamaan oman osuuteni. HAHA, niin randomia, niiiiiiiiin randomia. Mutta mikä ettei; minulle maksetaan niin hyvin, että korvaan sillä melkein koko kuukauden oleskeluni täällä. Näin mitenkään mihinkään liittymättä sanon vielä, että tänään mennään presidentin vastaiseen mielenosoitukseen, joka sai alkunsa kun todella tunnettu mafiaheppu valittiin Bulgarian tiedustelupalvelun johtoon. Mafia tulee täällä (valitettavasti) mainittua melkein joka yhteydessä.

3 kommenttia:

  1. Haha, noinhan ne aina löytää ne parhaimmat huippumallitkin - tyyliin ostarilta kuljeksimasta :D Hieno homma! Ja nyt tää alkoi kaivata lomaa oikein kunnolla, on sen verran kauniita kuvia taas kerran. Noh, pian kotiin Helsinkiin - kaunishan on sekin kuin sika pienenä <3 Nautinnollista lomanjatkoa! Birmingham kiittää ja kuittaa.

    VastaaPoista
  2. Riina: oikeassa olet,(varsinkin) kesäinen Helsinki on mielettömän kaunis!
    Laura: kiitos paljon :)

    VastaaPoista